Alle med nasjonalt lånekort kan fritt logge seg inn i Filmbib med lånernummer og pin-kode fra biblioteket, man kan se filmer på pc, og via mobile enheter via appen Filmbib som kan lastes ned fra App Store eller Google Play.

Alle omtalene er hentet fra Filmbib.no, og du kommer direkte til filmen ved å trykke på bildet. Snurr film!

Kapteinen, piloten og sangerinnen (2019)

Kapteinen, piloten og sangerinnen er en animert familiefilm om hvordan vi av og til gjør drøye ting for å vinne andres gunst. Kapteinen og piloten er begge dypt betatt av den vakre operasangerinnen som opptrer i operahuset og konkurrerer om å bli hennes beste venn, men kampen kommer ut av kontroll og de holder på miste hele vennskapet. På tide å legge rivaliseringen til side?

 

 

Den vesle grå ulven. Vår og isen går (2019)

Dette er en fantasifull og leken animasjonsfilm om en liten ulvunge og vennene hans.

Det er vår i skogen, og alt våkner til liv. Snøen smelter og trærne strekker seg etter en lang vinter. Isen går. Ulven og Haren befinner seg plutselig midt i elven flytende på et isflak, men gode venner får ikke panikk. Fantasien deres kommer til hjelp! Modige sjømenn vet ikke ennå hva som venter rundt neste sving der isflakene krasjer mot beverens dam og faller ned i den frådende fossen.

Filmen er full av uventede vendinger og dynamiske hendelser og eventyrlyst.

 

 

 

Himmelen under havet (2018)

Seks år gamle Mia bor i en glasskuppel langt, langt under havoverflaten. Bergen er nærmest forlatt og ligger dekket av tang og søppel.

Nysgjerrigheten for hva som befinner seg der oppe tar overhånd, og sammen med sjøløva Fred og de andre vennene trosser hun både de myndige og frykten for haiene. De starter på ferden til overflaten, for Mia vil finne ut hvor det store gule lyset som skinner gjennom glasskuppelen hver natt kommer fra.

 

Tindra set fyr (2016)

Tindra er datter av en fyrvokter. En kveld mens faren er på fisketur, slokner plutselig fyret når en båt er på vei rett mot skjærene! Tindra prøver å tenne opp fyret, men setter isteden hele fyrtårnet i brann.

Denne spennende tegnefilmen om ei lita jente som tar på seg et stort ansvar er laget av multikunstneren Andreas Paleologos.

 

 

 

 

 

Filmbib er stedet for norsk kort- og dokumentarfilm, og alle filmene er kjøpt inn gjennom den nasjonale innkjøpsordningen for film. Ordningen administreres av Norsk filminstitutt på oppdrag fra Kulturdepartementet og er opprettet for å bidra til bredde og kvalitet i filmtilbudet, for voksne og barn, og stimulere filmkulturen i Norge.

Alle med nasjonalt lånekort kan fritt logge seg inn i Filmbib med lånernummer og pin-kode fra biblioteket, man kan se filmer på pc, og  via mobile enheter via appen Filmbib som kan lastes ned fra App Store eller Google Play.

Tilbake til Karanteket.no

Translate »
Share This