2020 har vært det store gjennombruddsåret for digitale arrangement. I Nordland har bibliotekene tatt ballen, og fylkesbiblioteket  kan sammen med bibliotekene nå stolt presentere 14 litterære arrangement, som er produsert fra Brønnøy i sør til Narvik i nord, i lukene på adventskalenderen. Vi kan lokke med arrangement for barn og for voksne. Her er fortelling, kokebok, krim, lyrikk, science fiction og tegneserie. Kanskje kan arrangementet Yoga for barn friste noen stivbeinte voksne også? Vi kan vise til høytlesing, boksamtaler, tegnekurs og til og med en høytlesingsstund på lulesamisk.

I tillegg til de litterære arrangementene byr Nordland fylkesbibliotek på ti nordnorske boktips i lukene, plukket fra øverste hylle. Alle ti er nordnorsk samtidslitteratur og vinnere av Havmannprisen i løpet av de tyve siste årene.

Den litterære adventskalenderen finner du på forsiden her på Karanteket.no.

De digitale arrangementene ligger også i den smittefrie kalenderen. Det er bare  melde interesse på de enkelte så får du en påminnelse når luken åpner på den aktuelle dagen. Arrangementene er laget med støtte fra Nasjonalbiblioteket. 

Translate »
Share This