Men KLASSIKEREN var ikke død!
Melkerampen er samlet igjen, og denne gangen har vi fått en gammel kjenning med i panelet. Nils Kaltenborn leser Agota Kristof sin triologi om tvillingene Lucas og Claus (Tvillingenes dagbok(1986), Beviset(1988) og Den tredje løgnen(1991)), og møter bibliotekets Unni Kasteng-Jakobsen og Kristin Beyer Granhus (programleder) til samtale om bøkene i årets første direkte strømming.
Agota Kristof (1935-2011) ble født i Ungarn, men forlot hjemlandet til fordel for Sveits under opprøret i 1956. Mellom 1986 og 1991 gav hun ut en trilogi som kan betraktes som en utforsking av hvordan opplevelser former og, i ytterste konsekvens, kan ødelegge det menneskelige i mennesker. Tvillingenes dagbok, Beviset og Den tredje løgnen fikk i fjor en velfortjent renessanse også her i landet. Vi har lyst til å finne ut hvorfor dette verket har fått klassikerstatus, og du kan følge oss på ferden!
Har du lyst til å være med i praten? DU kan stille spørsmål til oss underveis i strømmingen. Håper å se deg i kommentarfeltet.
Melkerampen er støttet av Nasjonalbiblioteket.
Boksamtalen strømmes direkte  på Meieriet bibliotek og Karanteket.no sine facebooksider onsdag 17. mars kl. 19.50. 
Translate »
Share This